Pretecho aanvulling op de medische echo

Een pretecho is de verbetering van de huidige echo. In tegenstelling tot de voorgeschreven echo’s zijn pretecho’s niet op vastgestelde data. Daarom kun je op ieder gewenst moment de foto laten maken van je baby’tje. Dit zijn momenten waar iedere ouder naartoe leeft.

Pretecho

Door de pretecho zijn er echter veel meer mogelijkheden bij gekomen. Vanaf de 6e week van de zwangerschap is het nu al mogelijk om een pretecho te laten maken. Dit is er dan een in 2D, waarop je het hartje al kan zien kloppen. Voorheen was een dergelijke opname nog onmogelijk. Vanaf 12 weken kan je zelfs al zien dat de armen en benen bewegen.

Babyscanner

Tot nu toe is dit thuis nog niet mogelijk. Wel zijn ze wel degelijk bezig met een babyscanner, waarmee je thuis kunt zien hoe je kindje groeit. Dit plan staat echter nog in de kinderschoenen, en moet nog verder worden uitgewerkt.

Alternatief

Daarom is het voorlopig een zeer goed alternatief om een Pretecho te laten maken. Dit kan bijvoorbeeld bij Pretecho&Zo. Hier kan je op elk gewenst moment van je zwangerschap langskomen om een foto te maken of een opname. Dit kan een 2D, 3D of zelfs 4D opname laten maken.