Stefanie’s dieet ervaringen verslag

Hallo allemaal. Ik ben door deze site gevraagd om wat te schrijven over mijn ervaringen met het dieet dat ik nu al een paar maanden volg. Even voorstellen mijn naam is Stefanie van Berkel, en ik ben woonachtig in Grolloo. Ik ben ongeveer 25 kilo te zwaar op moment van schrijven. Dit was overigens 30 kilo, maar ben reeds 5 kilo afgevallen.

Ik ben een vegetariër maar geen vegan. Ik heb een zwakte voor zoete dingen. Met name Oreo. Zoute dingen als chips kan ik echter makkelijk laten staan. Ik ben verder op zoek naar een dieet dat lactose vrij is, want koemelk en geaffilieerde producten kan mijn lichaam ook moeilijk mee omgaan. Het liefste zou ik een dieet volgen met shakes. Dus 1 maaltijd per dag vervangen door een maaltijdshake. Een aantal vriendinnen van mij hebben dat al eerder gedaan en fantastische resultaten bereikt. Daarom.

Al snel vond ik op het internet het zogenaamde Be-Slank dieet. Dit dieet voldoet aan al mijn eisen. En is bovendien ook nog eens geheel glutenvrij wat ook een extra bonus is. Qua smaken er zijn er zoveel. Banaan, aardbei, bosbessen, cappuccino, niet normaal zoveel lekkere smaken ik kan onmogelijk kiezen. Dus koos ik maar voor het pakket, dan kun je ze allemaal proberen.

Details:
Adres: Anjerlaan 1, 9753 GT Haren
Provincie: Groningen
Telefoon: 050 879 5577
URL: https://be-slank.nl/product-categorie/afslankpakketten/

Hoe zijn mijn ervaringen tot nu toe? Uitermate goed. De shakes smaken alle fantastisch al is mijn favoriet cappuccino, maar ik ben dan ook een echte koffieleut. De cappuccino smaak ga ik dus zeker apart bij bestellen. Ook de maaltijd repen ben ik aangenaam door verrast, smaken goed, stillen de honger voor meer dan een paar uur, en voelen bovendien gezond aan. Op deze wijze kan ik dit dieet nog wel een poos volhouden!